marți, 26 iulie 2011

Pepene cu îngheţată



Cel mai simplu desert de vară.
 
 Pentru 2 porţii,
 AVEM NEVOIE DE:
1 Pepene galben
4-6 linguri de Îngheţată (de vanilie, fistic, pepene sau nuci)
Puţină frişcă (50 ml.)
2-3 linguri de sirop (de zmeură, mure, afine, coacăze sau căpşuni)
 

 MODUL DE PREPARARE:
 
 Spălăm bine cu apă rece pepenele. Îl tăiem în două jumătăţi egale.


Scoatem sâmburii cu ajutorul unei linguri şi umplem spaţiul rămas cu îngheţata preferată. Adăugăm frişcă (eu prefer fără dar majoritatea vor şi frişcă) şi stropim cu siropul favorit. În pozele din această reţetă am folosit îngheţată de vanilie şi sirop de coacăze de casă.


 
 Poftă Mare să aveţi !