marți, 30 aprilie 2013

DROB


DROB DE PASTI !

O reteta clasica dar adaptata.

INGREDIENTE: Ficatul, rinichii curatati, inima de la un miel
500 gr. Carne tocata (miel sau porc)
1 legatura de Patrunjel
1 legatura de Marar
1 legatura de Ceapa
7 Oua
1 lingura de Sare
1 lingura de Piper
1 lingurita de coriandru macinat


MODUL DE PREPARARE:Curatam si spalam organele si legumele. Organele impreuna cu carnea, le tocam pe sita mare. Ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul le tocam marunt din cutit.

 Intr-un vas incapator, amestecam toate ingredientele.
 Incalzim cuptorul la 180 grade. Ungem o forma de cozonac (chec, tava, yena, e.t.c.) si o tapetam cu pesmet. Punem cateva oua fierte si turnam compozitia de drob cat sa le acopere.

 Lasam sa stea la cuptor 1 ora la 180 grade si inca cateva minute 10-15 la 200-220, pana se rumeneste.