INGREDIENTE:
500 gr. Galbiori proaspeti
4-5 graunti de Usturoi
2 Cepe galbene
O legatura de Ceapa verde
100 ml. Smantana pentru gatit
25 gr. Unt
Ulei de masline, sare, piper, fulgi de chilli
MODUL DE PREPARARE:
Foarte simplu. Nu aveti nevoie de cunostinte deosebite. Doar de galbiori proaspeti !
Pe care ii veti spala sub jet de apa rece. Daca mai au si radacini, indepartati-le cu ajutorul unui cutit. Lasatii intregi. Ii rupeti in jumatati doar daca aveti si galbiori mari. Curatati ceapa si usturoiul, apoi tocati-le. Ceapa o veti toca solzi. Ceapa verde o veti taia rondele si separati partea alba de cozile verzi.
Incingeti bine uleiul de masline si caliti in el ceapa tocata impreuna cu partea alba de la ceapa verde si un praf de sare. Cand ceapa a devenit sticloasa adaugati ciupercile si untul.
Serviti-le cat sunt calde ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Da-ti cu parerea..... !