Ingrediente :
Icre de crap 100 gr.
Ulei 3-400 ml.
Miezul de la o felie mare de paine
Zeama de la o lamaie
O ceapa mica (preferabil rosie)
Apa minerala carbogazoasa sau sifon 50 ml
Mod de preparare :
Incepem cu inmuierea miezului de paine. Il stoarcem bine si il punem langa icrele curatate in prealabil.
Amestecam bine icrele cu miezul de paine cu ajutorul unui tel sau al unei linguri de lemn. Incepem sa turnam uleiul in timp ce amestecam, putin cate putin ca la maioneza. Cand pasta devine prea groasa adaugam cate un pic de apa minerala care va face salata mai alba si mai pufoasa. La sfarsit adaugam zeama de lamaie dupa gust, sare daca mai este nevoie si ceapa tocata cat mai marunt posibil.
Cam atat.... POFTA BUNA !
nu stiu daca este buna.dar am luat retete si voi face si eu.dar dupa cum vad cred ca este gustoasa.
RăspundețiȘtergereIti va place ~garantat~ si eu tot asa le fac
RăspundețiȘtergereExact
nu mi-ai zis cum ti-au reusit ......
RăspundețiȘtergere